Welkom

Ieder mens heeft veel kwaliteiten. Door die goed te gebruiken leef en werk je gelukkiger en kan je tegenslagen overwinnen. Andes Coaching helpt om dat te bereiken. Wij doen dat op verschillende manieren, maar altijd is coaching een belangrijk element.

Andes Coaching geeft u uw eigen verantwoordelijkheid en helpt u houvast te vinden. U bepaalt uw doelen, wij helpen de weg te vinden naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij houden van ruimte en vrijheid maar niet van vrijblijvendheid.

Wij werken voor organisaties en voor hun medewerkers, voor zelfstandige professionals en particulieren. Vaak coachen wij individueel, in andere gevallen verzorgen wij groepscoaching, training en adviestrajecten.

Andes Coaching is een initiatief van Andrea Bierhuizen en Desiree Paping; de naam is samengesteld uit de drie eerste letters van onze beide voornamen. Daarnaast zien wij het Andes-gebergte als een mooie metafoor voor de toppen en dalen in het leven, voor de ontwikkelingen op je pad met uitzicht en inzicht.