Desiree Paping

Desiree PapingSinds 1982 ben ik werkzaam als GZ psycholoog binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, met name binnen de eerste lijn. Ik heb mij in diverse richtingen geschoold en ben gespecialiseerd in systeemtherapie, traumaverwerking en rouwverwerking.

Gaandeweg mijn ontwikkeling ben ik mij ook gaan richten op coachen. Mensen zelf verantwoordelijkheid laten nemen en hen begeleiden bij het proces hun talenten te ontdekken en ermee te gaan woekeren boeit mij. Tevens vind ik het een uitdaging de coachee te ondersteunen in het herkennen -en leren hanteren van kwaliteiten,valkuilen, uitdagingen en allergie├źn. Daarbij ligt de focus afwisselend op het omgaan met competenties, emoties en drijfveren. Ik werk systeem- en oplossingsgericht.

Afhankelijk van de vraag heb ik diverse methodieken ter beschikking om mensen te begeleiden. Ik combineer coaching met technieken uit de cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie.Kortom, ik heb een mand vol instrumenten en gebruik wat past bij de cli├źnt en situatie.

Voor meer informatie over mijn werk als psycholoog kunt u op mijn eigen website kijken: www.desireepaping.nl