Andrea Bierhuizen

Mijn loopbaan kent een aantal verschillende periodes. Ik ben begonnen als bedrijfsarts en adviseur, in het bedrijfsleven en binnen de gezondheidszorg. Daarna werkte ik vele jaren in managementfuncties: leidinggevend aan artsen en andere professionals en verantwoordelijk voor diverse vestigingen en later een regio van een grote arbodienst. Ik deed ervaring op met o.a. een ingrijpende reorganisatie en de invoering van zelfsturende teams. Gaandeweg ontdekte ik dat het werken in een grote organisatie mij minder inspireerde dan de coaching en ontwikkeling van personen en teams. Dat leidde tot de stap naar een eigen onderneming; in 2008 startte ik als zelfstandige.

Ik laat  mensen hun eigen oplossingen vinden en hun eigen kracht benutten. Dit is altijd maatwerk en richt zich op iemand binnen zijn (haar) eigen omgeving. Ik werk oplossingsgericht, uitgaand van mogelijkheden en gericht op (kern-)kwaliteiten. Daarbij gebruik ik een breed scala aan instrumenten op gebied van coaching. Bovenal gebruik ik mijn oprechte interesse, levenservaring, humor en gezond verstand.

Het is mijn overtuiging dat je “lang en gelukkig” kunt werken door vanaf jonge leeftijd af en toe stil te staan bij je kwaliteiten en deze te matchen met je eigen verwachtingen en die van je omgeving. Reflecteren en ontwikkelen maakt je loopbaan duurzaam.
Vanuit mijn speciale interesse voor duurzaam werken adviseer ik organisaties en individuen hoe zij dat vorm kunnen geven.