Over Andes Coaching

In Andes Coaching komen de brede professionele ervaring en vakkennis van Andrea Bierhuizen en Desiree Paping samen. Vanuit onze achtergrond als arts en psycholoog kennen wij de gezondheidszorg van binnen en van buiten. Daarnaast hebben wij gewerkt in en met profit en non-profit organisaties, in diverse managementfuncties en als zelfstandig ondernemer.

Wij koppelen een grote mensenkennis aan een flinke dosis gezond verstand en zijn stabiel en betrouwbaar. Je weet wat je aan ons als personen hebt en de resultaten kunnen aangenaam verrassen.

Groei en ontwikkeling vormen onze drijfveren: wij houden elkaar scherp, nemen deel aan intervisie en volgen regelmatig aanvullende opleidingen. Alleen op deze manier kunnen wij met veel plezier werken en steeds maximale kwaliteit leveren. Andes Coaching staat voor ervaring, professionaliteit en kwaliteit.

Andes

Het Andes gebergte heeft meer dan 1000 toppen boven de 5000 meter. Net als bij een gebergte bepalen toppen en dalen het leven van een mens.

Wij begeleiden u op uw pad, dagen u uit en steunen u bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten, uitzichten en doelen. Iedereen op weg naar de eigen top.